Gezinimi atla

Elektrikli araç ve elektrikli ulaşım çözümleri

HiETA MiTRE ısı eşanjörünü içeren Delta Motorsport mikro türbini

Renishaw ile olan ortaklığımız sayesinde, piyasada mevcut olan herhangi bir eşdeğerinden hacimce yaklaşık %40 daha hafif ve daha küçük bileşenler ürettik.

HiETA Technologies (İngiltere)

EV üretiminin geleceği

İşlenmiş kutuların çok sensörlü hızlı taramasından yakıt hücrelerinin malzeme analizine kadar, içten yanmalı motorlardan (ICE) elektrikli araçlara (EV) giden yolda otomotiv üretim müşterilerimizi destekliyoruz.

EV broşürümüzü indirin

Otomotiv broşürü kapağı iPad’te

ICE’den EV’ye giden yoldaki otomotiv mühendisliği

Hibrid ve batarya elektrikli taşıtlar (EV) da dahil olmak üzere yeni enerji araçlarının artan üretimi, otomotiv mühendisliği ve üretim uygulamalarında büyük bir değişime neden oldu. Teknoloji sürekli geliştikçe üretim esnekliği ve uyarlanabilirliği, ister klasik içten yanmalı motorlar (ICE) ister tamamen bataryalı elektrikli taşıtlar olsun ticari başarıya giden yolun temelini oluşturacaktır.

RENGAGE™ teknolojisi

Rakipsiz 3 boyutlu ölçüm kapasitesi ve mikron altı tekrarlanabilirlikleri ile Renishaw'un RENGAGE™ teknolojisine sahip takım tezgahı probları ailesi, üstün performans sağlamak için hassas silikon strain gauge sensörler ile ultra kompakt elektroniği birleştirir. Karmaşık şekil ve konturların ölçümünü kusursuzlaştıran bu problar, kalıp ve pres döküm ve havacılık uygulamaları için çok uygundur. Ultra düşük tetikleme kuvveti yüzey ve şekil hasarının ortadan kaldırılmasına yardımcı olur ve narin iş parçalarının ölçümü için idealdir.

REVO® çoklu sensör sistemi kullanılarak bir krank mili statörünün CMM incelemesi

REVO çoklu sensör sistemi kullanılarak bir krank mili statörünün hızlı ve otomatik CMM. REVO sistemi, çeşitli temaslı ve temassız sensörler yardımıyla yüzey ve biçim değerlendirmesi için kullanılabilir.

Otomotiv endüstrisine yönelik esnek mastar ile parça kontrolü

Equator™ mastar ile parça kontrolü sistemi atölye ortamında esnek, programlanabilir bir mastar ile parça kontrolü sunar. Equator sistemi mastar ile parça kontrolü programlarının üretim hatlarına uyacak biçimde uyarlanmasına imkan verir. EV gibi hızlı değişen teknolojilere sahip endüstriler için idealdir.

Yenilik yapma yarışı: HiETA ile metal 3 boyutlu yazıcı çözümleri alışverişi yapılıyor

HiETA, elektrikli yarış arabalarını tasarlayan bir ekip olan Delta Motorsport için aditif imalat ile üretilmiş ısı eşanjörleri geliştirdi. Yeni sistem, elektrikli araçlar için bir menzil uzatıcı olarak kullanılmak üzere özel olarak tasarlandı.