Gezinimi atla

Primo™ Credit Token (Kredi Dolum Jetonu)

Primo™ Credit Token (Kredi Dolum Jetonu) nedir?

Primo sistemin, sistemi kullanmaya devam ettiğiniz takdirde ödeyeceğiniz bir kullanım ücreti vardır. Bu, her 6 ayda bir kredi dolum jetonu satın alarak ödenir.

Altı-aylık kredi dolum jetonu her Primo sisteminin fiyatına dahildir, böylelikle daha fazla kredi almadan önce sistemin avantajlarını tecrübe edebilirsiniz.

Primo Jetonu ne sunar?

  • Verimlilikte bir artış elde ederseniz, kredi dolum masrafı hızlı bir şekilde kendini amorti edecektir.
  • Primo sistemin bir faydasını görmezseniz, o zaman daha fazla kredi almanıza gerek yoktur.
  • Bir kredi dolum jetonunun aktif olduğu 6-aylık dönemde Primo sistemin tüm bileşenleri Primo Toplam Koruma* anlaşması kapsamında kazara oluşan hasara karşı sigortalıdır.

* Şartlar ve koşullar geçerlidir.

Primo Jetonu nasıl çalışır?

Primo sistemi sadece jeton kredisi olduğu zaman çalışabilir.

Kredi bilgisi Primo jetonundan Primo arayüzüne aktarılır. Primo sisteme yeni bir kredi dolum jetonu takıldığı anda, arayüzde bir saat kalan gün sayısını göstermeye başlar ve kredi sıfıra ulaşana kadar sürekli olarak çalışır. Sisteme her zaman yeni kredi ekleyebilirsiniz ve bu kredi kalan kredinizin üstüne eklenebilir.

Kredi için iki seçenek mevcuttur:

  • Altı-aylık kredi dolum jetonu - Primo CREDIT-6 - Primo sistemin 6 ay boyunca çalışmasını sağlar. Size krediyi ödeme şekliniz konusunda esneklik sağlar; iş açısından sakin bir dönemden geçiyorsanız Primo sisteminize yeniden ihtiyacınız olana kadar bir Primo kredi dolum jetonu almayı erteleyebilirsiniz.
  • Kredi dolum jetonu upgrade edilmesi - Primo CREDIT-U - bir kereye mahsus ödeme ile Primo sisteminin sınırsız sayıda kullanılmasını sağlar.

Daha fazlasını öğrenin