Gezinimi atla

Hibrid Raman sistemleri

Renishaw Raman mikroskobunuzun kapasitesini onu çeşitli üreticilerin diğer analitik sistemleri ile kombine ederek arttırın.

Maksimum verimlilik için, numunenizi farklı cihazlar arasında taşımanıza gerek kalmadan, iki veya daha fazla analitik teknik ile tek bir sistemde analiz edebilirsiniz.

Renishaw'un bağlantılı mikroskobi sistemleri ile her iki teknikte de aynı noktayı analiz ettiğinizden emin olabilirsiniz.

Bizimle iletişime geçin
inVia Raman mikroskobu hibrid sistemi

SPM/AFM: Nanometre seviyesinde çözünürlük

Malzemelerin kimyasal ve yapısal özelliklerini araştırmak için için inVia™ Raman mikroskobu, bir atomik güç mikroskobu (AFM) gibi, bir tarama probu mikroskobu (SPM) ile birleştirin. Geliştirilmiş uçlu Raman spektroskopisi (TERS) yöntemi ile nanometre seviyesinde kimyasal çözünürlük ekleyin ve malzemenin mekanik özellikler gibi tamamlayıcı bilgilerini ortaya çıkarın.

Daha fazla bilgi

Nano iz sistemi: mekanik özellik ölçümleri

inVia Raman mikroskobunun gücü ile nano iz ölçümlerini birleştirin ve mekanik ve tribolojik özellikleri doğrudan, kristallilik, çok biçimlilik, fazlanma ve gerilim gibi kimyasal bilgiler ile ilişkilendirin.

Daha fazla bilgi

Hysitron inVia Raman sistemi

Mikroskop ve Analiz Dergisi'nde yayınlanan bir makaleyi okuyun

  • Correlative SPM Raman and SEM analysis of biomedical devices and coatings Correlative SPM Raman and SEM analysis of biomedical devices and coatings [en]

    A variety of medical implants and microelectrode arrays for electrophysiology are fabricated in thin film and micro technology. To guarantee the quality, proper functionality and safe operation of these devices, analytical techniques to investigate the structure and chemical composition of surfaces and interfaces during the fabrication process and for final quality control are essential.

Daha fazla bilgi edinmek ister misiniz?

Yerel temsilciniz sorularınıza yardımcı olmaktan memnuniyet duyacaktır.
Bir form doldurarak veya e-posta göndererek onlarla iletişime geçebilirsiniz.

Bizimle iletişime geçin

En son güncellemelerimizi alın

Doğrudan gelen kutunuza gönderilen e-postalarla en son haberlerimizden, webinarlardan, uygulama notlarından ve piyasaya yeni çıkan ürünlerden haberdar olun.

Abone olun