Gezinimi atla

Otomotiv bileşenleri ve donanımları

RMP600, Tridan Engineering

Renishaw teknolojisini kullanmamızın ana nedeni hassasiyettir. Onların probları olmadan, yaptığımızın yarısını gerçekleştirebileceğimizi sanmıyorum.

Tridan Engineering (İngiltere)

Tezgah üzerinde takım ölçümü için NC4+ Blue temassız takım ölçme probu

Endüstride bir ilk olma, mavi lazer teknolojisi (patent bekliyor) ve geliştirilmiş optik özellikleri ile Renishaw’un NC4+ Blue temassız takım ölçme sistemleri, bileşenlerin CNC takım tazgahlarında daha hassas ve verimli biçimde işlenmelerini sağlayarak, takım ölçümü hassasiyetinde önemli gelişmeler sunar.

Yüksek hassasiyetli takım ölçme kolları

2 eksenli ve 3 eksenli CNC torna tezgahlarında ve taşlama tezgahlarında takım ölçümüne ve kırık takım tespitine yönelik ayar sürelerini %90'a varan oranlarda azaltın ve proses kontrolünüzü iyileştirin.

PH20 5 eksenli temasla-tetiklemeli sistem

PH20’nin eşsiz “kafa temasları”, ölçüm noktalarının, CMM’in kendisinin değil, sadece kafanın hareket etmesi ile alınmasına imkan verir. Noktalar, gelişmiş hassasiyet ve tekrarlanabilirlik ile, daha hızlı alınabilir.

RENGAGE™ teknolojisi

Rakipsiz 3 boyutlu ölçüm kapasitesi ve mikron altı tekrarlanabilirlikleri ile Renishaw'un RENGAGE teknolojisine sahip takım tezgahı probları ailesi, üstün performans sağlamak için hassas silikon strain gauge sensörler ile ultra kompakt elektroniği birleştirir. Karmaşık şekil ve konturların ölçümünü kusursuzlaştıran bu problar, kalıp ve pres döküm ve havacılık uygulamaları için çok uygundur. Ultra düşük tetikleme kuvveti yüzey ve şekil hasarının ortadan kaldırılmasına yardımcı olur ve narin iş parçalarının ölçümü için idealdir.

Atölye ortamında proses kontrolü için üretim noktasına yakın mastar ile parça kontrolü

Proses kontrolü, ofsetleri doğrudan takım tezgahı kontrollerinde güncellemek için, Equator™ mastar ile parça kontrolü verilerini kullanan kapalı devre geri bildirimi ile gerçekleştirilir. Equator mastardan alınan veriler, örneğin takım aşınması ve termal sapma gibi, proses kararsızlığının yaygın nedenlerini kompanse ederek, ofsetlerin tekrarlanabilir ve güvenilir bir şekilde güncellenmesi için kullanılabilir.

Equator mastar ile parça kontrolü sistemi ile bir pompa haznesinin kontrolü

Equator ile parça kontrolü sistemi ile hassas donanımlı bileşenlerin toleranslara uygun yapılmasını sağlayın, proses kontrolünü arttırın ve ölçüm maliyetlerini azaltın.