Gezinimi atla

Atölye ortamında proses kontrolü için üretim noktasına yakın mastar ile parça kontrolü

Kishan Auto operatörü Equator mastarlama sistemini kullanıyor

Kalite bizim için kritiktir, biz sürekli %100 kalite elde etmek için mücadele etmekteyiz. Aynı zamanda verimliliği arttırmak ve bu sayede kazandığımız tasarrufları müşteriye aktarmak için çabalıyoruz. Equator bizi başka bir seviyeye götürdü.

Kishan Auto (Hindistan)

Renishaw Equator™ 500 - daha büyük parçalar için akıllı proses kontrolü

Equator™ 500 atölye ortamında mastarla parça kontrol sistemi; 500 mm çapında bir çalışma hacmine ve 400 mm yüksekliğe sahiptir, 5 ºC ve 50 ºC arasındaki her sıcaklık değişikliğinde doğru sonuç verir ve 200 mm/s’den daha yüksek hızlarda tarama yapma kapasitesindedir.

Equator™ 500 sistem seçeneği, sürekli izlemeye ve parça boyutlarının nominale yakın ve proses kontrol limitlerinin içerisinde tutularak, tezgah ile işleme operasyonunun otomatik olarak ayarlanmasına imkan veren, entegre IPC yazılımını içerir.

Otomatik robotik bir CNC üretim hücresi nasıl yapılır

Otomatik bir üretim prosesi kullanmanın avantajları arasında daha düşük işçilik maliyetleri bulunur, bu da kalifiye personelinizin diğer üretken görevler için kullanılabileceği anlamına gelir. İkinci avantajı gözetimsiz çalışmadır, böylelikle tezgahlar gece boyunca 7/24 çalışabilirler.

Equator mastar ile parça kontrolü sistemi ile üreticiler tezgah performansındaki herhangi bir sapmayı otomatik olarak kompanse etmek için proses güncellemelerini otomatik hale getirebilirler.