Gezinimi atla

Analitik bilimler

Raman spektroskopisi çok geniş sayıda malzeme ve sistemlerin analizinde başarı ile uygulanmaktadır.

Renishaw bu gelişmeye, ödüllü inVia™ konfokal Raman mikroskobu, birleşik Raman / tarama problu mikroskop sistemleri ve birleşik SEM-Raman sistemi gibi, buluşlar ile öncülük etmiştir.

Analitik bilimleri ile ilgili uygulamalarınızda size nasıl yardım edebileceğimizi öğrenmek için aşağıdaki bağlantılara tıklayınız:

Karşıdan Yüklemeler: Analitik bilimler

  • Application note:  Raman imaging of ingredients in bubble gum Application note: Raman imaging of ingredients in bubble gum [en]

    Raman imaging enables you to easily analyse ingredients at various stages throughout the lifetimes of food products. Gaining an understanding of the ingredients and their relative distributions can lead to manufacturing improvements, higher stability in storage and ultimately a better product. Renishaw’s inVia Qontor confocal Raman microscope was used to identify and image the ingredients on the surface of, and inside, a piece of bubble gum.

Bize ihtiyacınız olduğunda buradayız

Bu uygulama alanı veya burada yer almayan bir uygulama ile ilgili daha fazla bilgi almak istiyorsanız, uygulama ekibimizle iletişime geçin.

Uygulama ekibimizle iletişime geçin