Gezinimi atla

Raman aksesuarları

Renishaw, Raman sisteminizi gereksinimlerinize uyacak şekilde ayarlamanızı sağlayacak bir dizi aksesuar sunmaktadır.

Renishaw'un Raman spektroskopi ürünleri, sisteminizi deneylerinize uyacak şekilde uyarlamanızı mümkün kılan çok çeşitli aksesuarlarla uyumludur.

Yüksek kaliteli mikroskop objektif lenslerini, uzun mesafeli uzaktan analiz için fiber optik probları ve çok çeşitli ortam tablalarını içeren aksesuarlarımızı keşfedin. Özel gereksinimleriniz için bizimle iletişime geçin, size tavsiyede bulunmaktan memnuniyet duyarız.

Bizimle iletişime geçin
inVia Raman mikroskobu objektif lensi

Işığı toplayan optik tasarım

İster bir mikroskop, ister bir fiber prob, veya farklı ışığı toplayan araçlarından birini kullanıyor olun, deneyiniz için en uygun objektif lenslerinin seçilmesi çok önemlidir. Bu işlem, numunesi alınan malzemenin hacmini ve saçılan Raman ışığının hangi verimlilikte toplandığını belirlediği için, Raman ölçümlerinin başarılı olmasının anahtarıdır.

Daha fazla bilgi

Sıcak-soğuk tablalı Virsa SB2000

Çevresel kontrol

Renishaw çok çeşitli çevresel kontrol çözümleri sunar. Bu çözümler, sıcaklık kontrolü, yüksek basınç, elektrokimyasal, nem ve hücre inkübatörleri dahil olmak üzere, hassas bir şekilde kontrol edilen çeşitli ortamlarda yerinde Raman ve fotoluminesans ölçümleri yapmanızı sağlar.

Daha fazla bilgi

Daha fazlasını öğrenmek istiyor musunuz?

Yerel temsilciniz sorularınız konusunda size yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır.
Onlarla bir form doldurarak veya bir e-posta göndererek iletişime geçebilirsiniz.

Bizimle iletişime geçin

En son güncellemelerimizi alın

Doğrudan gelen kutunuza gönderilen e-postalarla en son haberlerimizden, webinarlardan, uygulama notlarından ve piyasaya yeni çıkan ürünlerden haberdar olun.

Abone olun

Karşıdan Yüklemeler: Raman aksesuarları