Gezinimi atla

Yeni yazılım QC20-W ballbarın zaman esaslı veri toplama becerisini arttırmaktadır

Ağustos 2015

Renishaw Ballbar Trace yazılımını EMO 2015 kapsamında tanıtacak: CNC takım tezgahlarının pozisyonlandırma performanslarını doğrulamak için kullanılan, firmanın QC20-W ballbarı için yeni bir zaman esaslı veri toplama yazılımı paketi. Yeni yazılım mevcut QC20-W kullanıcıları için ücretsiz olup, statik izleme ve ISO 10791-6 için veri toplamayı da içeren, pek çok yeni aplikasyonun kullanılmasını sağlar ve ayrıca sistem için test ayarlama sürelerini azaltır. Ballbar Trace yazılımına eşlik etmesi amacıyla, XCal-View veri analizi yazılımının yeni bir versiyonu da, gelişmiş veri analizi sağlamak için piyasaya sunulacaktır.

QC20-W, uzunluktaki sapmaları çok hassas bir biçimde ölçme becerisine sahip, kablosuz bir teleskopik ballbardır. CNC takım tezgahlarının performans doğrulaması ve teşhisi için optimize edilmiş olan QC20-W, tezgah durma süresini, hurda miktarını ve denetim masraflarını azaltır.

ISO standardı 10791, 4 veya 5 eksenli işleme merkezleri için test koşullarını tanımlar. ISO 10791 standardının 6. bölümü bir ballbar kullanılarak gerçekleştirilen kinematik doğrulama testlerini belgelendirir. Eş zamanlı olarak hareket eden bir dizi çok eksenli tezgahtan toplanan veriler, üç klasik Kartezyen ekseninin ve bir veya iki döner eksenin kenar hassasiyetlerini doğrular.

Uluslararası standartlarda hızlı veri analizi

Yeni XCal-View veri analizi yazılımı 2.3 sürümü, kullanıcılara toplanan Ballbar Trace verilerini hızlı bir şekilde inceleme ve sorgulama becerisi sağlayacaktır. Ayrıca ISO 10791-6 formatında anlık raporlama yapılmasına da imkan verecektir.

XCal-View sürüm 2.3 mevcut tüm XCal-View kullanıcılarına ücretsiz olarak sağlanacaktır. Yeni kullanıcılar yazılımı yerel Renishaw ofisleri aracılığıyla satın alabilecektir. Hem Ballbar Trace, hem de XCal-View 2.3 sürümü, www.renishaw.com.tr/ballbartrace linkinden indirilebilir.

Ballbar Trace ve XCal-View 2.3 sürümü, ISO 10791-6 standardının gereksinimlerini karşılamak için basit ancak etkin bir araç olup, QC20-W'nin daha esnek bir biçimde kullanılmasını sağlar. Ballbar Trace yazılımının geliştirilmesi, fonksiyonelliği arttırmak için olacaktır.

Renishaw'un kalibrasyon ve performans izleme ürünleri hakkında daha fazla bilgi almak için, www.renishaw.com.tr/calibration sayfasını ziyaret ediniz.

Karşıdan Yüklemeler

Renishaw ve ürünleri hakkında daha fazla görsele, videoya, firma biyografilerine veya bilgiye ulaşmak için Medya Dağıtım Merkezimizi ziyaret ediniz.