Gezinimi atla

Yardımcı ekipmanlar

Renishaw, ileri aditif imalat sistemlerinin nihai üründe istenileni elde etmek potansiyelini tamamlamak ve en ideal seviyeye çıkarmak amacıyla, ayrı ayrı tanımlanmış yardımcı ekipmanlar serisi sunmaktadır

TEMPUS™ teknolojisi: Parça kalitesinden ödün vermeden imalat sürelerini %50'ye varan oranda azaltın.

TEMPUS teknolojisi, RenAM 500 serisi metal aditif imalat sistemlerine yönelik yeni bir tarama algoritmasıdır ve Aditif İmalat verimliliğinde bazı durumlarda %100'e varan önemli bir artış sağlar. Parça kalitesi etkilenmez.

Renishaw Aditif İmalat müşterileri yapım sürelerinin azalmasıyla birlikte zaman ve maliyet tasarruflarından yararlanabilir. Bu durum da parça başına daha düşük maliyet ile sonuçlanır.

Daha fazlasını öğrenmek için buraya tıklayın.

RenAM 500 serisi aditif imalat sistemleri için Optik Sistem Doğrulaması (OSV)

Optik Sistem Doğrulaması (OSV), proses kalite kontrollerini Aditif İmalat iş akışınıza size uygun bir zamanda ve sıklıkta dahil etmenin akıllı ve kusursuz bir yolunu sağlar.

OSV, RenAM 500 serisi müşterilerimizin, kendi lazer sistemlerinin odağını, gücünü ve tarama alanını kontrol ve kalibre etmek için kendi tezgahlarında gerçekleştirebilecekleri kullanıcı dostu testleri ifade eder.

Daha fazlasını öğrenmek için buraya tıklayın.

Renishaw aditif imalat sistemleri için azaltılmış imalat hacmi (RBV)

RBV yardımcı ekipmanları, Renishaw Aditif İmalat sistemi imalat hacimlerine kolayca takılmak için tasarlanmıştır. Kullanıcı tarafından hızlı ve kolay bir biçimde takılır ve çıkarılırlar.

RBV
hızlı, gerçek zaman testleri yapılmasına ve parametrelerin geliştirilmesine, malzeme geliştirme tekrarlarının
hızlandırılmasına imkan verir.

Aşağıdaki teknik tanıtım sayfasını indirin veya daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçin.

Yardımcı ekipmanlar aksesuarlar

Günlük çalışan Aditif İmalat sistemlerinizi tamamlayacak yardımcı ekipmanlar serisinin tamamı için lütfen yerel Renishaw satış ekibinizle iletişime geçiniz.

Renishaw'un dünya çapında bir satış ve destek ağı vardır.

Karşıdan yükleyin