Gezinimi atla

Renishaw Shanghai Yeni Raman DEMO Laboratuvarı

23 Ocak 2015

Renishaw (Shanghai) Trading Co. Ltd; Şangay'ın Zhabei Bölgesindeki, Shibei Hi-Tech Park’ta bulunan 3,200 m2 ’lik yeni Renishaw merkez binası içerisinde Raman DEMO Laboratuvarı açmıştır. Yeni laboratuvar ofis ortamı şıklık ve verimliliğin bir modelidir. Laboratuvarın iç kısmı inVia araştırma-sınıfı konfokal Raman mikroskobu bulunan, ortamsal olarak kontrol edilen bir temiz oda özelliği taşımaktadır. Bu Pekin'de bulunan laboratuvardan sonra Çin bölgesinde kurulan ikinci Raman Demo Laboratuvarıdır.

Renishaw (Shanghai) Trading Co. Ltd. firması Raman Biriminin Genel Müdürü Zheng Wang şunları söyledi: "Renishaw geçtiğimiz 20 yılda istikrarlı bir şekilde yeni teknolojiler geliştirmiş ve icat etmiştir. Şu anda da Raman spektroskopisi endüstrisinin liderliğini yapmaktadır. Renishaw ürünleri fizik ve kimya, jeolojik bilimler ve değerli taş bilimi, malzeme bilimi, adli tıp, sanat ve kültürel eserlerin değer biçme işleri, biyolojik tıp, yarı iletken malzemeler ve canlı bilimi gibi, her türlü bilim, araştırma ve uygulama sektöründe çok yaygın olarak kullanılmaktadır.

"Renishaw Pekin ve Şangay'da Raman Demo Laboratuvarları kurmuştur; bu Çin'in tüm bölgelerindeki kullanıcıların daha yüksek kalitede satış sonrası desteğin yanı sıra, kapsamlı ve hatta daha uygun hizmet alacağı anlamına gelmektedir. Raman aplikasyonları sektörünü geliştirmeye ve yerli mühendislerle uluslararası standartlarda hizmet sağlamak amacıyla hizmet kalitemizi arttırmaya devam edeceğiz."

Şangay Demo Laboratuvarının hizmete girmesi ile Renishaw Çinli Raman spektroskopisi bilimsel araştırma, analiz ve test etme pazarlarına daha güçlü destek ve daha yüksek seviyede yerli hizmet sunacaktır.

inVia konfokal Raman mikroskobu
inVia yüksek performansı ve mükemmel esnekliği ile tanınır. Çalıştırması basittir, ancak bununla birlikte olağanüstü performans ve güvenilir sonuçlar sağlar. Bu özellikler onu bilimsel araştırmalar için dünyanın en popüler Raman mikroskobu yapar.

inVia'nın performansı, anahtar teknolojileri, aplikasyonları ve diğer yönleri hakkında daha fazla bilgiyi www.renishaw.com/raman sayfasında bulabilirsiniz.

Karşıdan Yüklemeler

Haber Güncellemeleri

Renishaw’dan düzenli bir şekilde haber güncellemeleri almak içinKayıt Olunuz.