Gezinimi atla

RA802 İlaç analizörü

Bilim adamlarının formülasyon zorluklarının üstesinden gelmesine ve ilaç geliştirmeyi hızlandırmasına yardımcı olmaya yönelik olarak tasarlanmış hızlı bir Raman görüntüleme sistemi.

RA802 İlaç analizörü, ilaç analizi için tasarlanmış özel bir yüksek hızlı Raman sistemidir. Renishaw'un benzersiz LiveTrack™ ve StreamLine™ teknolojilerini kullanarak, 5 dakika gibi kısa bir sürede numune yüzeylerinin kapsamlı kimyasal görüntülerini oluşturabilir.

İlaç geliştirmeyi hızlandırmak veya kök neden analizi yapmak amacıyla ilaç formülasyonları daha iyi anlamak için kullanılabilir.

Bizimle iletişime geçin

Ekranlı RA802

Özellikleri

RA802 İlaç analizörü, odağı korurken klasik metotlardan 150 kata kadar daha hızlı kimyasal görüntüler oluşturmanıza olanak tanır ve ilaç tablet görüntülerinin yüksek kalitede olmasını sağlar.

Kimyasal bileşenler, Raman görüntülerinde renklerle vurgulanabilir ve parçacık istatistikleri kullanılarak tanımlanabilir. Bu özellik, kullanıcılara her bir bileşenin numune boyunca nasıl dağıldığını ve farklı üretim partileri ve formüller arasındaki gerçek performansı anlamaları için bir araç sağlar.

Daha detaylı bilgi için RA802 ürün notunu indirin.

İndir

RA802 Raman tablet görüntüsü

Odak ve çözünürlük

LiveTrack odak izleme teknolojisi, örnek odağını otomatik olarak koruyarak, örneğin tamamından en yüksek kalitede kimyasal görüntüler elde etmenizi sağlar. Uzay çözünürlük piksel başına 1 µm kadar yüksek olabilir. Bu da bilim adamlarının numunelerinin bölgesel homojen olmama durumlarını anlamalarına imkan verir.

RA802 Raman tablet görüntüsü

Analiz hızı

StreamLine hızlı görüntüleme teknolojisi, görüntüleme hızını saniyede 1.500 spektruma çıkararak, analizi her zamankinden daha hızlı hale getirir ve numunenin hasar görmesini önler. Bütün bir tabletin haritası düşük çözünürlükte 5 dakika kadar kısa bir sürede veya en yüksek çözünürlükte sadece 2 saatte çıkarılabilir.

RA802 toplu harita çıkarma - tablet

Toplu harita çıkarma

Toplu harita çıkarma otomasyonu, kullanıcının birden fazla numuneyi sırayla çalışacak şekilde programlayarak zamandan tasarruf etmesini sağlar. Renishaw, kullanıcıların numunelerine özgü, siparişe özel hazırlanan tablet tutucular sağlayabilir. Sistem sırayla her numuneyi analiz ederken bu tutucular numuneleri güvenli bir şekilde yerinde tutar.

Uygulamalar

RA802 Tablet kaplamaları

Sahte ilaçların belirlenmesi

Raman harita çıkarma işlemi, tabletler gibi karmaşık malzeme karışımlarının yüksek çözünürlüklü (piksel başına 1 µm2) kimyasal görüntülerini oluşturabilir. Bu görüntüler, yalnızca kimyasal bileşenlerdeki farklılıkları değil, aynı zamanda formülasyonun mikro yapısını da incelemenizi sağlar. Bu fonksiyon sahte ürünleri belirlemenin önemli bir yoludur.

Teknik açıklamayı karşıdan yükleyin

RA802 İlaç parçacık istatistikleri

İlaç formüllerinin tersine çevrilmesi

Bu teknik açıklamada, Raman görüntüleme kullanarak mevcut ilaç ürünlerini tersine mühendislikle inceliyoruz. Bir formülün mikro yapısını belirlemek için bir numunenin yüzeyinden binlerce Raman spektrumu topladık. Her bir piksel, söz konusu numune noktası ile ilgili tüm kimyasal bilgileri içerir.

Teknik açıklamayı karşıdan yükleyin

LiveTrack ile gerçek zamanlı
olarak odağı koruyun

RA802 analizörü LiveTrack™ otomatik odak izleme teknolojisini kullanarak çok çeşitli yüksekliklere sahip numunelerden gerçek zamanlı, doğru ve tekrarlanabilir spektrum ve topografi elde eder. Ön taramaya gerek kalmadan düz olmayan, kavisli veya pürüzlü yüzeylerin çarpıcı 3 boyutlu görüntülerini oluşturun. Bir örnek görmek için videoyu izleyin.

Daha fazlasını öğrenmek istiyor musunuz?

Yerel temsilciniz sorularınız konusunda size yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır.
Onlarla bir form doldurarak veya bir e-posta göndererek iletişime geçebilirsiniz.

Bizimle iletişime geçin

En son güncellemelerimizi alın

Doğrudan gelen kutunuza gönderilen e-postalarla en son haberlerimizden, webinarlardan, uygulama notlarından ve piyasaya yeni çıkan ürünlerden haberdar olun.

Abone olun

Karşıdan Yüklemeler: RA802 İlaç analizörü

Teknik özellikler

Parametre

Değer

Lazer dalga boyu

785 nm

Lazer gücü: numune üzerinde >150 mW. Yenilikçi StreamLine teknolojisi, numuneye hasar vermeden daha yüksek lazer gücü kullanılmasına imkan tanır

Spektral aralığı100 cm-1 - 3250 cm-1
Spektral dağılımı2 cm-1 piksel-1
Minimum görüntü piksel boyutu1 µm
Görüş alanıMakro ~21 mm × 16 mm (yakınlaştırma seçenekleri ile)
Mikro ~ 330 µm × 250 µm (yakınlaştırma seçenekleri ile)
OdaklamaMakro – Manüel veya önceden-tanımlanmış
Mikro – Otomatik (LiveTrack) veya manüel
Veri toplama hızı1500 spektrumun üzerinde
Azami örnekleme boyutu~ (110 mm × 90 mm × 25 mm)
Güç, voltaj100 – 240 VAC ± 10%, 50/60Hz, 100 W maksimum
Boyutlar720 mm (E) × 502 mm (Y) × 535 mm (D)
Kütle (bilgisayar hariç)54 kg
Lazer sınıfıSınıf 1 lazer ürünü, IEC60825-1 standardı ile uyumlu. CE işaretli
YazılımCFR21 Bölüm 11 fonksiyonellik veri tabanına, parçacık istatistiklerine ve raporlama işlevine sahip Renishaw WiRE yazılımı
StandartlarDahili referans standartları ve otomatik performans tanımlama
TanımlamaTam IQ/OQ/PQ