Gezinimi atla

MMclient

MMclient yazılımı, orijinal MeasureMax yazılımının, Renishaw'un UCC kontrolör sisteminden faydalanan bir CMM'de çalışmasına imkan verir, bu nedenle programları tercüme etme gereksinimini ortadan kaldırır. Bu ürün, Renishaw’un yeni PH20 5 eksenli sistemini sonradan yükseltmek isteyen firmaların özellikle ilgisini çekecektir.

MMclient Renishaw UCCserver uygulaması ile iletişim kurmak için I++DME protokolünden faydalanmaktadır. Bu MODUS ve MeasureMax arasında probların ve takım değiştiricilerin paylaşılmasına izin vermektedir. Tipik bir kurulum senaryosu aşağıda gösterilmiştir.

MMclient çizimi

Bu durumda kullanıcı ya yeni “5 eksenli” programları geliştirmek ve çalıştırmak için MODUS’u çalıştırabilir, veya eski programları çalıştırmak için MeasureMax’e geçebilir.

* MeasureMax, Hexagon Metrology Inc şirketinin kayıtlı bir ticari markasıdır.

MMclient'in amaçları…

  • Mevcut MeasureMax parça programlarının, neredeyse hiç değişiklik yapmadan, UCCserver ile donatılmış CMM'lerde çalışmasına izin vermek
  • MeasureMax ortamının, mevcut MeasureMax kullanıcılarının en az farklılık hissedeceği şekilde bakımını sağlamak
  • Tüm Renishaw prob ile ölçüm sistemlerini desteklemek

MMclient’in hiçbir şekilde MODUS ile ilişkisi yoktur. UCC ile donatılmış CCserver yazılımından faydalanan her CMM'de çalışacak, bir donanım güvenlik kilidi (güvenlik cihazı) ile birlikte satılan, bağımsız bir uygulamadır. MODUS ile birlikte satın alınırsa, o zaman tek bir güvenlik kilidi üzerinde hem MODUS, hem de MMclient ruhsatlarının bulunduğu tek bir güvenlik kilidi verilmektedir. Tek başına satın alınırsa, sadece MMclient ruhsatına sahip bir güvenlik kilidi verilmektedir.

CMM denetim ürünleri bilgisi