Gezinimi atla

Metrolojiye yönelik modüler ve müşteriye özel fikstürle bağlama seçenekleri

Renishaw, CMM'ler, Equator™ mastarları ve kameralı ölçüm sistemleri ile birlikte kullanılmak üzere, bir dizi modüler ve müşteriye özel fikstürle bağlama seçenekleri sunmaktadır. Fikstürlerimizin verimliliği ve tekrarlanabilirliği nasıl geliştirebileceğini keşfedin.

Metroloji fikstürleri için tek kaynağınız

Hızlı ve tekrarlanabilir fikstürle bağlama ayarlarıyla üretim verimliliğinizi, çoğaltılabilirliği ve ölçümlerin hassasiyetini artırın.

50 yılı aşkın süredir hassasiyet ile ilgili işlerdeki ortağınız

Renishaw fikstürleri uzay, otomotiv, elektronik, endüstriyel veya tıp uygulamaları için iş parçaları denetlerken tam bir çözüm sağlar. Kapsamlı modüler fikstürle bağlama bileşenleri serimiz, denetim prosesinizin etkinliğini ve verimliliğini artırmak üzere tasarlanmıştır.

CMM Fikstürle Bağlama denetim










CMM'ler ve Equator™ mastarla parça kontrolüne yönelik metroloji fikstürleri, denetim sürecinizin verimliliğini, çoğaltılabilirliği ve hassasiyetini artırabilir. Modüler serimiz bileşenleriniz için hızlı ve tekrarlanabilir fikstürle bağlama ayarları sağlar. Ayar sürenizi en aza indirmenize nasıl yardımcı olabileceğimizi keşfedin.

CMM ve mastarla parça kontrolüne yönelik metroloji fikstürleri

Kameralı ölçüm fikstürleri










Renishaw’un kameralı ölçüm fikstürleri ve akrilik taban plakaları, arkadan gelen ışığa ve kameralı ölçüm sisteminizden ve çoklu sensörlü tezgahlardan parçanın net, açık bir şekilde görünmesine imkan verir.
Kapsamlı kameralı ölçüm fikstürleri serimiz ve size nasıl yardımcı olabileceğimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.

Kameralı ölçüm sistemleri için metroloji fikstürleri

metroloji tablası










Her türlü CMM, beyaz ışık veya lazer sistemi ile uyumlu olan metroloji tablalarımız size çalışma alanlarınızda veya metroloji denetim alanınında kolaylıkla hareket etme özgürlüğü verir. Tablalarımızın ihtiyaçlarınıza uyacak şekilde nasıl tasarlandığını keşfedin.

Metroloji fikstür tablaları

FixtureBuilder promosyonları










Renishaw'un FixtureBuilder yazılımı, CMM, Equator™ mastarla parça kontrolü ve kameralı ölçüm için dokümantasyon sağlamak ve çevrim dışı programlamayı desteklemek üzere fikstürle bağlama ayarları oluşturur. 3D modelleme yazılımımızın 30 günlük ücretsiz deneme süresiyle size nasıl fayda sağlayabileceğini keşfedin.

3D fikstür modelleme yazılımı

Modüler fikstürle bağlama nedir?

Modüler fikstürle bağlama, özellikli iş parçası tutucular oluşturmak üzere bir dizi bileşeni kullanan bir iş parçası tutma sistemidir. Takım plakaları, kelepçeler ve bileşenlerden oluşan hızlı ve ekonomik ayarlamaya olanak tanır. Renishaw’un geniş modüler fikstürler serisi hızlı ve tekrarlanabilir fikstür ayarları ile denetim prosesinizin verimliliğini, çoğaltılabilirliğini ve hassasiyetini geliştirebilir.

Nasıl sipariş vereceksiniz

7/24 sipariş vermek için Çevrim içi mağazamızı kullanın. İnternetten veya yerel satış ekibinizle iletişime geçerek alışveriş edin.

Çevrim içi satın alın

Nasıl sipariş vereceksiniz

Satın almak için, yerel satış ekibinizle görüşmek üzere bir iletişim formu gönderin.

Alternatif olarak, çeşitli takım tezgahı prob ile ölçüm sistemlerini ve aksesuarlarını Çevrim içi mağazamızdan 7/24 satın alabilirsiniz.

Bizimle iletişime geçin Çevrim içi mağaza

Neden Renishaw metroloji fikstürlerini seçmelisiniz?

Fikstürle ölçüm ile ilgili bir takım karmaşıklıklar olduğunun farkındayız, bu nedenle ölçüm için güvenilir ve tekrarlanabilir bir ortam sağlayan bir ürün serisi geliştirdik.

CMM, kameralı ölçüm sistemi, döner kol, 3 boyutlu tarayıcı, optik komparatör veya başka bir cihaz olsun, farklı ölçüm türlerini ve modlarını göz önünde bulundurduk. Ürün yelpazemiz ölçüm prosesinin verimliliğini ve kapasitesini artırmak için kullanılabilir.

Kullanımı kolay modüler ve müşteriye özel hazırlanan fikstürlerimiz, tek seferlik ve tekrarlanan iş parçası ölçümü sırasında boşa harcanan zamanı azaltmanın anahtarıdır. Bu durum, yazılımımız FixtureBuilder kullanılıp yerel CAD yazılımı içinde kullanılabilecek bir fikstür oluşturarak ve bir dizi iş talimatını otomatik olarak hazırlayarak daha da geliştirilebilir.

  • Çok sayıda esnek çözüm
    Renishaw'un geniş modüler fikstür bileşenleri serisi ve isteğe özel tasarım becerileri çeşitli uygulamalar ve hemen hemen her boyuttaki, şekildeki veya malzemeden yapılmış iş parçası için çözümler sunar. Taban plakaları ve bileşenler standart olarak M4, M6, M8 metrik ve 1/4-20 İngiliz ölçü birimindeki dişli boyutlarında mevcuttur.
  • Hızlı, hassas ve tekrarlanabilir
    Tüm bileşenler el ile sıkılabilir ve herhangi özel bir araç gerektirmez. Ayarlamalar, alfanumerik olarak etiketlenmiş taban plakalarımız kullanılarak, belgelendirilebilir ve hassasiyetle tekrarlanabilir.
  • Rakipsiz dayanıklılık, aşınmaya karşı direnç ve kalite
    Isıl işlem görmüş çelik bileşenlerimiz ve sert kaplama ile anotlanmış taban plakalarımız, pürüzsüz ve çizilmeye karşı dayanıklı bir yüzey sağlar.
  • Parça denetimi sırasında arttırılmış verimlilik
    Renishaw'un FixtureBuilder yazılımı, fikstürle bağlama ayarları oluşturmalarında kullanıcılara yardımcı olur, dokümantasyon sağlar ve çevrim dışı programlama konusunda destek verir.

Sıklıkla sorulan sorular

Metrolojide neden fikstürle bağlamadan faydalanmalıyım?

Fikstürle bağlama, iş parçası ölçümü için tekrarlanabilir ve güvenilir sonuçlar sağlar. Renishaw, bu sonuçları garantileyen, kullanımı kolay ve uyun ömürlü, kaliteli üretilmiş fikstürler sunmaktadır. Bu ürünler, macun, cıvata ve basamaklı kelepçeler gibi güvenilmez ve tekrarlanamayan sistemlerin kullanılması ihtiyacını ortadan kaldırır.

Bir taban bir tezgaha nasıl yerleştirilir?

Renishaw fikstürle bağlama, parçaların hızlı değiştirilmesine yönelik mıknatıslar ve yerleştirme pimleri aracılığıyla çalışan Quickload çözümleri sunar. Bunların faydası, herhangi bir modern üretim tesisi için gerekli olan parça değişim işleminin saniyeler içinde tamamlanabilmesidir.

Fikstürle bağlama ayarlarım için hangi ürünlerin gerekli olduğuna nasıl karar vermeliyim?

İş parçasının kritik özelliklerini anlayın ve ağırlık, şekil, boyut ve fikstürle bağlama ihtiyaçlarını değerlendirerek devam edin. En iyi başlangıç noktası Renishaw fikstürle bağlama kitleridir, çünkü bunlar çeşitli iş parçalarını bağlamak için gerekli birçok parçayı içerir.

İş parçamı nasıl bağlamam gerektiğini nasıl bileceğim?

Renishaw parçaların doğru şekilde nasıl bağlanacağına dair çeşitli kılavuzlar sunmaktadır. Ancak bazı fikstürler müşteriye özel bir çözüm gerektirebilir, bu konuda yardım için lütfen müşteriye özel talep formunu doldurun.

Aradığınız şeyi bulamadınız mı?

Fikstürle bağlama ayarlarınıza yönelik özel çözümler sağlayabiliriz. Aşağı ayrılan alan üzerinden bizimle iletişime geçerek daha fazla bilgi edinin.

 

İlave kaynaklar

Satış ekibimizle bugün iletişime geçin

Daha fazla bilgi edinmek ve bir uzmanla konuşmak için yerel ofisinizle iletişime geçin.